Introduktion af Peter Busk Jensen som administrerende direktør for SallingPlast Energy

Vi er glade for at kunne annoncere udnævnelsen af Peter Busk Jensen som ny administrerende direktør for SallingPlast Energy.

Med omfattende branchekendskab og bred erfaring i kommercielle og ledende roller bringer Peter uvurderlig ekspertise til vores organisation.

I sin nye rolle vil Peter stå i spidsen for energidivisionen med base i Ranum, mens Geert Skovsgaard, CEO, fortsat vil lede koncernaktiviteter og Aqua-divisionen i Hurup Thy.

Denne strategiske udvidelse af vores ledelsesstruktur afspejler vores forpligtelse til at tilpasse os vores organisatoriske mål. Peters udnævnelse er en vigtig milepæl i vores virksomheds rejse, og vi venter spændt på de bidrag, han vil yde til vores fortsatte succes.

Vi opfordrer jer til sammen med os at byde Peter velkommen, idet han deler sin vision for vores fælles fremtid:

“Som tidligere medlem af SallingPlasts Advisory Board er jeg beæret over at blive en del af teamet på dette afgørende tidspunkt. Sammen vil vi drive innovation, fremme samarbejde og forfølge bæredygtig vækst. Jeg ser frem til at styre vores organisation mod nye højder.”

Vi er glade for at tage hul på dette nye kapitel i vores virksomheds historie.  Tøv ikke med at kontakte Peter med eventuelle spørgsmål, ideer eller muligheder, du måtte have:

Peter Busk Jensen
pbj@sallingplast.com
+45 41383029